Torte e shpejte

Nëse ju keni problem të përgatisni ëmbëlsira, atëherë nuk duhet të shqetësoheni më. Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të bërë një tortë të thjeshtë e cila është shumë e shijshme Përbërësit: 100 gram miell 100 gram sheqer 100 gram vaj 3 vezë 2 lugë pluhur kakao 1 lugë çaji vanilje esencë (opsionale) 1 lugë çaji pluhur për pjekje ¼ filxhan qumësht Hapi 1: Ngrohni furrën paraprakisht në 85 °C Hapi 2: Merni një enë dhe shtoni pluhurin për pjekje dhe miellin Hapi 3: Shtoni pluhur kakao në miell Hapi 4: Thyeni vezët Hapi 5: Shtoni sheqerin në vezë dhe tundni ato së bashku Hapi 6: Shtoni vajin dhe rrahni ato përsëri Hapi 7: Shtoni esencë vanileje nëse ju dëshironi Hapi 8: Shtoni përzierjen e miellit dhe rrahni ato me tek kuzhine ( mos përdorni rrahës elektrik ), pastaj shtoni qumështin Hapi 9: Vendosni përzierjen e tortës me një anë Hapi 10: Merrni enën për pjekje dhe vendosni një letër për pjekje. Nëse nuk keni letër për pjekje ju mund ta lyeni atë me gjalpë dhe të shtoni pak miell. Masën e përgatitur ktheni në enën për pjekje Hapi 11: Kur ajo të jetë pjekur ju duhet ta testoni atë me një krurëse dhëmbësh në qendër të tortës. Nëse ajo del e pastër është pjekur, nëse jo atëher duhet pjekur edhe për disa minuta Hapi 12: Nxirrni nga ena e pjekjes dhe shërbeni atë duke shtuar shllag dhe çokollatë të shkrirë