Choco Bounty

Përbërësit: 350 gram sheqer 300 gram biskota të bluara 200 gram kokos 150 gram margarinë ½ gotë ujë  Glazura: 100 gram çokollatë për zierje 1 lugë vaj 1 lugë sheqer ½ filxhan i vogël qumësht Përgatitja: E vëmë të vloj uji me sheqer dhe margarinë.Pasi të shkrihet sheqeri dhe margarina e largojmë nga zjarri.Pasi të ftohet i vendosim kokosin së bashku me biskotat e bluara dhe përzihet mirë. Këtë masë e shtrijmë me dorë në një kallëp të vogël katrore.Pasi të jetë ftohur mirë e presim në katrorë më të gjatë.Në ndërkohë zihet glazura me shkrirjen e çokollatës dhe e lëjmë të ftohet. Pastaj çdo katrorë kalohet nëpër këte glazurë dhe lihen të ftohen. Forma dhe madhësia bëhet sipas dëshirës. Ju bëftë mirë.